Skärmklipp 2014-12-12 00.55.51

Vill du växa och
förändra världen?

Vad gör txp?


TXP samarbetar med företag som vill förändra världen. Företag som vill skapa något för eftervärlden, utmana rådande normer och ta ansvar för framtidens samhälle. Vi kallar dem Challengers.

Det handlar alltså om företag som vill åstadkomma något extraordinärt. Ibland genom att skapa en ny marknad, ibland genom att särskilja sig och rycka ifrån konkurrenterna.

Vi utvecklar samarbeten med dessa tillväxtföretag för att skapa en Challengerkultur och lära ut hur man styr med attityder. Vi utgår från ett inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare - för att skapa tempo, tillväxt och innovation.

utbildningar

Vi utbildar både ledare och medarbetare i tillväxtföretag, vi föreläser inför grupper och hela företag och vi tränar ledare efter utförda utbildningar.

Våra ledarskapsutbildningar vänder sig till dig som vill få ditt bolag att växa, och som vill växa i takt med det. Tillsammans tar vi tag i de ledarskapsutmaningar som kan uppstå vid tillväxt och ökat tempo. Vi hjälper er att öka genomförandeförmågan och tempot, utan att ni behöver arbeta snabbare.

seminarier

Året runt erbjuder vi kortare föreläsningar i form av bl.a. frukostseminarier.

Ungefär en gång i månaden bjuder vi på en timmes inspiration för att väcka tankar kring olika delar av Challengerkonceptet och tillväxtkultur. Några av våra ämnen är vardagsinnovation, initiativkraft, ledarskap i en Challenger och passion som drivkraft.

Alla våra egna seminarier är gratis och du anmäler dig i vår kalender

vår passion

Att bygga Challengers och skapa lönsamma, långsiktiga tillväxtföretag.

Få våra nyheter

Läs om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicyVI STÖDJER: