Skärmklipp 2014-12-12 00.55.51

Vill du växa och
förändra världen?

Vad gör txp?


TXP samarbetar med företag som vill förändra världen. Företag som vill skapa något för eftervärlden, utmana rådande normer och ta ansvar för framtidens samhälle. Vi kallar dem Challengers.

Det handlar alltså om företag som vill åstadkomma något extraordinärt. Ibland genom att skapa en ny marknad, ibland genom att särskilja sig och rycka ifrån konkurrenterna.

Med analyser, workshops och utbildningar stöttar vi er på resan som stärker er genomförandeförmåga. I vårt arbetssätt utgår vi från den självdrivande medarbetaren och det inkluderande ledarskapet.

Vi erbjuder seminarier, ledarskapsutbildningar och föreläsningar på områden som berör tillväxtkultur och ledarskap. Allt utifrån ett Challengerperspektiv. Utöver det utvecklar vi samarbeten med tillväxtföretag som vill ha hjälp med kultur, värderingsstyrning, ledarskap och medarbetarskap. Då gör vi en inläsning av ett nuläge, för att kunna arbeta fram en riktning och ett Challengertänk inom organisationen. 

Är du en Challenger?
Testa vår barometer och få svaret!

utbildningar

Vi utbildar både ledare och medarbetare i tillväxtföretag, vi föreläser inför grupper och hela företag och vi tränar ledare efter utförda utbildningar.

Våra ledarskapsutbildningar vänder sig till dig som vill få ditt bolag att växa, och som vill växa i takt med det. Tillsammans tar vi tag i de ledarskapsutmaningar som kan uppstå vid tillväxt och ökat tempo. Vi hjälper er att öka genomförandeförmågan och tempot, utan att ni behöver arbeta snabbare.

seminarier

Året runt erbjuder vi kortare föreläsningar i form av bl.a. frukostseminarier.

Ungefär en gång i månaden bjuder vi på en timmes inspiration för att väcka tankar kring olika delar av Challengerkonceptet och tillväxtkultur. Några av våra ämnen är vardagsinnovation, initiativkraft, ledarskap i en Challenger och passion som drivkraft.

Alla våra egna seminarier är gratis och du anmäler dig i vår kalender. Efter seminariet tar vi gärna del av era tankar, frågor och funderingar – för att ytterligare inspirera varandra!

vår passion

Att bygga Challengers och skapa lönsamma, långsiktiga tillväxtföretag.

Få våra nyheterVI STÖDJER: