Skärmklipp 2014-12-12 00.55.51

15/5 släpps
"challengers!
företagen som ritar om kartan"

Challengers! ger dig som entreprenör, ledare eller medarbetare inspiration att tänka annorlunda och en förståelse för vad som krävs för att bygga morgon-dagens framgångsrika företag. Ett företag som utmanar rådande normer, som vill förändra världen och ta ansvar för framtiden. Ett företag med en annan attityd och organisationsform än konkurrenterna och som vänder upp och ned på den etablerade affärslogiken. 

I boken får du receptet på hur man bygger en Challengerorganisation med alla nödvändiga ingredienser, från företagets higher meaning till transparens och tillit. Det som förenar Challengers är passionen, viljan att åstadkomma något nytt. Men för att lyckas krävs också en struktur som stöttar företagets kultur, det som i boken presenteras som Världens enklaste styrmedel: VART-VAD-HUR. 
 
Boken är kryddad med intervjuer med Challengers som exempelvis Maria Hedengren, CFO på iZettle, styrelseproffset Christel Kinning och grundaren av Zound Industries, Konrad Bergström. 

Claes Knutson
 

Smakprov?

Vi bjuder på smakprov från ett par intervjuer i boken.

Maria Hedengren, CFO iZettle, har arbetat flera år i tillväxtföretag och vet vad som krävs i en Challenger.
Läs här!

 

Köp boken här

"Har du attityden?"

Boken är tänkt som en inspirationsbok för dig som är intresserad av hur challengerföretag fungerar, och är kryddad med praktiska exempel från svenska och internationella företag.

Jag är väldigt stolt över att stå som författare till boken ”Har du attityden?” där jag berättar om mina tankar kring tillväxt, kraften hos självdrivande medarbetare och konsten att styra med värderingar.


Vill man utmana världen, måste det finnas passion och lust, och det krävs att alla är med och driver. Men hur hanterar man det höga tempot, den starka initiativkraften och att alla är med och driver – utan att det blir totalt kaos?

Tyngdpunkten ligger på att förklara mer om ”genomförandeförmågan”, det vill säga kultur, ledarskap och medarbetarskap. Hur kommer det sig att ledningen i de flesta företag och organisationer helt och hållet bortser från genomförandeförmågan, trots att det är den som gör skillnad och skapar långsiktig framgång?
Claes Knutson

Jag blev otroligt inspirerad av att läsa boken, och kände igen i stort sett alla situationer som beskrivs. Läs boken om du är det minsta intresserad av värderingsstyrda företag och självdrivande medarbetare!

Lars Kry, CEO (Proffice AB)

PROVLÄSNING?

Vill du veta mer om bokens innehåll?
Klicka på länken nedan för att läsa ett utdrag ur boken, helt utan kostnad!

Provläsning - ja, tack!

köp boken här