Skärmklipp 2014-12-12 00.55.51

Har du attityden?

En bok skriven av Claes Knutson, tillväxtkonsult och grundare av TXP, med lång erfarenhet av att arbeta med företag som vill, vågar och kan.

Boken är tänkt som en inspirationsbok för dig som är intresserad av hur challengerföretag fungerar, och är kryddad med praktiska exempel från svenska och internationella företag.

Jag är väldigt stolt över att stå som författare till boken ”Har du attityden?” där jag berättar om mina tankar kring tillväxt, kraften hos självdrivande medarbetare och konsten att styra med värderingar.


Vill man utmana världen, måste det finnas passion och lust, och det krävs att alla är med och driver. Men hur hanterar man det höga tempot, den starka initiativkraften och att alla är med och driver – utan att det blir totalt kaos?

Tyngdpunkten ligger på att förklara mer om ”genomförandeförmågan”, det vill säga kultur, ledarskap och medarbetarskap. Hur kommer det sig att ledningen i de flesta företag och organisationer helt och hållet bortser från genomförandeförmågan, trots att det är den som gör skillnad och skapar långsiktig framgång?
Claes Knutson

PROVLÄSNING?

Vill du veta mer om bokens innehåll?
Klicka på länken nedan för att läsa ett utdrag ur boken, helt utan kostnad!

Provläsning - ja, tack!

köp boken här

Jag blev otroligt inspirerad av att läsa boken, och kände igen i stort sett alla situationer som beskrivs. Läs boken om du är det minsta intresserad av värderingsstyrda företag och självdrivande medarbetare!

Lars Kry, CEO (Proffice AB)