Skärmklipp 2014-12-12 00.55.51

Om OSS PÅ TXP

Vi är den partner som vi själva hade önskat arbeta med.
Vi har genomfört, testat och upplevt det vi förmedlar. 
Därmed kan du känna dig trygg med att den kunskap vi delar med oss av bygger på erfarenhet.


Vi är fullt medvetna om era utmaningar. Det är nämligen så vår bakgrund ser ut. Vi har varit både medarbetare och ledare i tillväxt- och Challengerföretag. 

Idag arbetar vi som den tillväxtpartner vi själva ville ha vid vår sida. En partner som guidar, visar möjligheter och uppmärksammar fallgropar.  


 

medarbetare

Claes Knutson

+46 708 789129
claes@txp.se

Något av det jag uppskattar allra mest med att möta tillväxtföretag, är att fokusera på medarbetarnas lust och driv på arbetsplatsen – och att få vara med och utveckla challengerföretagens affär.

Jag har varit verksam i tjugo år som konsult med fokus på tillväxt. Under flera år arbetade jag med tillväxtfrågor som konsult och partner på konsultbolaget Ahrens & Partner. I dag är jag delägare i och driver TXP som jag har grundat. Tidigare erfarenhet av snabb tillväxt har jag bland annat från mina år på Scandic Hotels.

Pia Andreasen

+46 709 434030
pia@txp.se

Något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är att få vara med och skapa entusiasm, engagemang och intresse för genomförande-förmågan. Att se till att lusten och drivet lever på företaget, både hos ledare och medarbetare!

Jag jobbade på H&M i 24 år. Under den tiden växte företaget rejält. Alla de utmaningar som kom med expansionen gav mig ovärderliga insikter om ledarskap och medarbetarskap i tillväxtföretag. Under de senaste åren har jag delat med mig av de kunskaperna i rollen som konsult. I dag är jag delägare i TXP.

Göran Hedrén

TXP konsult Göran Hedrén
+46 70 247 62 05 
goran@txp.se

Något som verkligen engagerar mig är att få vara med och förverkliga de möjligheter som finns i Challenger-företagens unika företagskultur. Det handlar om medarbetare och ledare som tillsammans möjliggör en kultur där alla är med och fattar beslut i högt tempo, med stor rörlighet, och dagliga innovationer – vi kallar det vardagsinnovation!  

Jag har jobbat internationellt inom IKEA, som marknads- och försäljningschef på B&W-
stormarknader samt på Scandic Hotels och bokförlaget Natur & Kultur.

rune torbjörnsen

+46 733 730 770
rune@txp.se

Jag gillar verkligen att möta tillväxtföretag där vi tillsammans fokuserar på ledningens och medarbetarnas faktiska genomförandeförmåga. Vill man utmana världen måste det finnas passion och lust - men framförallt en kultur, ett ledarskap och ett medarbetarskap som bidrar till högt tempo och stark initiativkraft. Med rätt attityd hos ledare och medarbetare kan man tillsammans lyfta en organisation till stordåd! 
 
Jag har mångårig erfarenhet av att bygga upp, utveckla och leda bolag i snabb tillväxt och förändring: alltid baserat på ett inkluderande ledarskap. Jag har varit verksam inom ett flertal branscher och jobbat i ledningsroller inom bl.a. Ving, IKEA, JP Bank, Coop, Svenska Spel och Anoto, samt 11 år som vd för börsbolagen Doro och JAYS. Kulturfrågorna avgör ett tillväxtföretags framgång, som TXP partner bidrar jag med kunskap, insikter och råd om ledarskapet och medarbetarskapet som utvecklar ditt bolag till ett Challengerföretag!

Roslinda Waax


roslinda@txp.se

För mig är det viktigt att vara på en arbetsplats där det är högt i tak. Det skapar trygghet och ger mig möjligheten att utvecklas. Det är även roligt att få vara en del av ett inspirerande och kreativt team.

Jag studerar ekonomi med inriktning marknadsföring på Stockholms universitet och har tidigare varit butikschef i många år.

evelina hennerfors

TXP konsult Evelina

evelina@txp.se 

Att skapa en snabbfotad, kreativ och nytänkande arbetsplats med hjälp av passion och tillit mellan ledare och medarbetare - det är spännande!

Jag utbildar mig till språkvetare och har tidigare arbetat med givarservice och kommunikation på en av Sveriges största insamlingsorganisationer.

Liza Rudolfsson

Konsult Liza Rudolfsson
+46 70 943 40 50


Jag gillar verkligen företag som har höga ambitioner att utvecklas - de som vill utmana sig själva och sin bransch för att lösa det som andra ser som omöjligt. Min övertygelse är att man, för att klara det, behöver uppmuntra chefer och medarbetare på alla nivåer att lyfta blicken från sina vardagsuppgifter och våga ta mer initiativ.

 Jag är civilingenjör och har arbetat i 15 år med byggproduktion i Sverige och USA. När jag märkte att kundernas företag intresserade mig mer än deras byggprojekt bytte jag yrke och har nu varit konsult i 20 år. Jag har dragit igång ett antal konsultföretag tillsammans med andra, alltid på temat utveckling av företag – deras kultur och affär, ledarskap och medarbetarskap.

Håkan galiamoutsas

Undersökningar visar att beslutsfattare i svenska företag sätter medarbetarnas engagemang som en avgörande faktor för verksamhetens tillväxt. Trots detta visar det sig att ledningen ändå inte fokuserar på medarbetarengagemanget som en del av det dagliga arbetet. Kanske saknas det ett verktyg för att styra verksamheten genom medarbetarnas engagemang?
 
I förändringsresan till Challengerföretag och för att ta verksamheten upp för Initiativstegen kan Inspiration Company ge en turbo-boost som tar ditt företag snabbare mot mål och effekt.
 
Genom att sätta arbetet med motivation i system och ge ledningen styrverktyg hjälper Inspiration Company företag att ta marknadsandelar, bli lönsammare och mer attraktiva som arbetsgivare. Som drivande av Gamification in Business applicerat i motivationsprogram lyckas experterna hos Inspiration Company trigga medarbetare till tydliga och mätbara resultat, mätt i såväl hårda som mjuka delar. Hand i hand med TXP går förändringsresan snabbare och blir tydligt mätbar, hela vägen!
 
Läs mer om Gamification och Inspiration Company här: inspirationcompany.se